TOKAT / MERKEZ - TOGÜ Taşlıçiftlik İlkokulu

TOGÜ Taşlıçiftlik İlkokulu

Adres
TAŞLIÇİFTLİK KÖYÜ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ MEVKİİ KAMPÜS2 KÜME EVLERİ NO 67 MERKEZ / TOKAT
Vizyon
İlimizdeki ilkokullar arasında tüm ders ve etkinlerde başarılarıyla adından söz ettiren,öğrencilerimizin mutlu ve donanımlı olarak ortaokula geçiş yaptığı,öncü bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarının kabul edildiği önemsendiği;kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının tanındığı sınıflarda Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,vatanına ve milletine karşı sorumluluk duyan bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen, milli ve manevi değerlerle donatılmış çözüm odaklı mutlu bireyler yetiştirmek.
Karayolu
Şehir içi otobüs
Yerleşim Yeri
Taşlıçiftlik Köyü (Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik yerleşkesi) Kampüs 2.Sok. No:67 Merkez/ TOKAT