TOKAT / MERKEZ - TOGÜ Taşlıçiftlik İlkokulu

Kas

Okulumuz 3. ve 4.sınıfları, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE birimi tarafından yürütülen "Matematik Her Yerde Projesi" kapsamında Gümenek Doğa(l) Matematik Merkezini ziyaret etti.Öğrencilerimiz materyalleri kullandı ve etkinliklerle iç içe, yaparak yaşayarak matematik öğrenmenin zevkine vardı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz Taşlıçiftlik Köyü ve TOGÜ kampüsü içerisinde marşlar ve bayraklar eşliğinde Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından okulumuzda kutlama töreni yapıldı. Törende şiirler okundu, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Atatürk Çocukları gösterisi sunuldu.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü dolayısıyla okumuzda deprem anı ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.